Johan Aantjes terug bij BZC Brandenburg

Johan Aantjes (oud-olympiër en -coach olympisch team) bekleedt volgend seizoen een dubbelfuncie bij BZC Brandenburg. Naast het verzorgen van de trainingen voor de herenselectie wordt Johan ook de verantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Brandenburg. Bij de jeugd zal Johan niet alleen de spelers opleiden, maar ook de trainers en de coaches.

Voor Johan is de cirkel rond. Na zijn eerste periode bij Brandenburg (vanaf 1983) waarin hij de heren van Brandenburg voor de eerste keer naar de Hoofdklasse bracht kwam hij tussendoor nog een keer terug om met de Dames kampioen van Nederland te worden. En nu, een “paar jaar” later, is hij terug.

Robert Havekotte (voorzitter Brandenburg): “Ik ben blij dat Johan terug is. Met zijn kennis en waterpolopassie is hij de juiste persoon om deze dubbelfunctie uit te voeren en Brandenburg weer een goede opleidingsclub te helpen worden. Ik vind het leuk dat ik nu met Johan te maken krijg in de rol als voorzitter. Als speler en vriend ken ik hem natuurlijk al veel langer”.

Johan Aantjes : “Brandenburg is voor mij een mooie keuze. Ik woon nog in De Bilt, ken de vereniging en de mensen. En ik werk graag met jonge sporters. Daarom een mooie stap om dit te combineren met mijn werk bij SportGrowTalent en de trainingen bij RTC midden. En het is ook wel weer eens lekker om op de fiets naar de training te kunnen gaan”.

Voor vragen: Robert Havekotte 06-29052077