Grote Club Actie 2018

Beste leden,  ouders/verzorgers,

15 september gaat de Grote Club Aktie weer van start en dit jaar doet Brandenburg hier weer aan mee, 1 lot kost € 3.= hiervan gaat 80% naar de club. De opbrengst van de loten zal besteed worden aan de overgang naar het nieuwe zwembad.

Wat vragen wij??
Voor alle spelende leden:
Verkoop minimaal 10 loten, meer mag natuurlijk altijd! (opa(s), oma(s), oom(s), tante(s), buren…. Of…… je koopt er zelf 10, scheelt een hoop gedoe en je behaald wel het gestelde doel! 100 leden die allemaal 10 loten verkopen betekent 1000 loten en we verdienen als club € 2.400,= Dat is een leuke spaarpot, wie weet wat er allemaal nodig is in het nieuwe bad!

Dan is er nog het Superlot. Het Superlot vertegenwoordigd 50 reguliere loten. Deze kunnen bijvoorbeeld verkocht worden aan bedrijven als een soort minisponsoring. Een koper van het Superlot ontvangt na aankoop 50 loten. Voor dames 1 en 2, heren 1, 2 en 3 hebben wij de extra uitdaging om naast de 10 loten (per speler) als groep/team 1 Superlot te verkopen!! Zeker als je (of je ouders) een eigen bedrijf hebt is dit een leuke en directe manier van sponsoring!

Wat staat er tegenover??
Voor 3 (jeugd)leden die de meeste loten verkopen,  een kijkje bij ADO Den Haag. De Grote Clubactie organiseert een verkoopwedstrijd voor jeugdige lotenverkopers, informatie staat in de verkoopboekjes van de loten en op de website van de Grote Clubactie.

Voor de teams van dames, heren en o 17 hebben wij de volgende beloning. Bij verkoop als team van meer dan 100 loten krijgt het team 25 % van de opbrengst.
10 loten (minimale verkoop), 15 loten, presentje van de club, 20 loten, de voucher geeft de 2e persoon gratis toegang bij een bezoek aan een van de zwembaden van Optisport of bij een bezoek aan indoorspeelparadijs Avontura of Bobbejaanland. Tevens zijn er leuke aanbiedingen van Body Worlds en Masita.

Ook is er de mogelijkheid om de loten online te bestellen zet deze link op je Facebookpagina en Twitteraccount of verstuur hem via de mail naar familie die te ver weg woont voor nog meer verkoop!

Onderstaande link is voor de online verkoop van de loten:
http://www2.clubactie.nl/actie/BZCBrandenburg1
(geldig vanaf 15 september)

De verkoopboekjes worden uitgedeeld tijdens de trainingen/wedstrijden, LET OP verkopen mag pas vanaf 15 september!
De actie loopt tot 23 november maar graag voor 15 november de boekjes inleveren omdat de loten ingevoerd moeten worden, zit er een fout in een banknummer dan kan dit nog nagevraagd worden. Ieder lot is er 1 en is hard nodig!

Inleveren in de houten brievenbus in de hal tussen zwembad en clubhuis.