Back to the future: vaarwel oude & welkom nieuwe zwembad

Zoals eerder aangekondigd gaan we afscheid nemen van ons vertrouwde Combibad Brandenburg uit 1976. Hier hebben we vele kampioenschappen gevierd, heerlijk waterpolo kunnen spelen én vele warme herinneringen, vrienden en vriendinnen voor het leven aan overgehouden.

Om enerzijds afscheid te nemen van het oude bad en terug te kijken naar mooie verhalen uit de goede ouwe tijd, en anderzijds vooruit te kijken naar het nieuwe bad (de toekomst) en nieuwe verhalen te horen,  organiseren we een speciaal event.

Graag nodigen we je uit om op zaterdag 31 augustus van 16.45 uur tot ca. 24.00 uurhierbij aanwezig te zijn voor het afscheid getiteld BRANDENBURG BACK TO THE FUTURE.

Hieronder vind je het programma en andere informatie:

Wat:               Afscheid/welkom event: BRANDENBURG BACK TO THE FUTURE

Wanneer :      zaterdag 31 augustus

Tijd:                vanaf 16.45 uur  tot ca. 24.00 uur.

Voor wie:        Besloten en alleen voor leden, oud-leden, vrijwilligers, trainers/coaches, besturen,  betrokkenen, supporters, etc. etc. Kortom iedereen die in het bad of op de kant deelgenomen heeft aan het clubleven van Brandenburg.

Waar:             Combibad Brandenburg, de Bilt. We starten in het oude zwembad, gaan vervolgens naar het nieuwe bad en sluiten af in en rondom clubhuis de 5eperiode

Kleding:           Voor een laatste duik in het oude bad:  neem je badkleding en handdoek mee! Verder zouden we het leuk vinden als je de clubkleuren(groen en/of wit) terug laat komen in je kleding.

Kosten eten/drinken: Eten:      € 10 per persoon bij deelname aan de rijsttafel,  uiterlijk 26 augustus te voldoen. Maak svp voor het aantal personen waarmee je mee komt eten het totaalbedrag over via: NL29 INGB 0004 2370 40 t.n.v. B Buis (o.v.v. Eten bij feest Brandenburg 31-08)

Drankjes aan de bar voor eigen rekening.

Aanmelding:  Stuur een mail naar: bas.buis@wxs.nlz.s.m. maar uiterlijk zondag 25 augustus. Onder vermelding van naam/namen en aantal personen en of je blijft / jullie blijven eten (zie in dat geval betaalinstructies hierboven)

Programma:

16.30 uur         Inloop (Entree via clubhuis ‘de vijfde periode’)

16.45  uur        Je laatste duik in het oude zwembad

17.15 uur         Wedstrijd Vaders tegen de Zonen

17.45 uur         Speech Robert Havekotte, voorzitter BZC Brandenburg

18.00 uur         Waterpolowedstrijd Golden Girls – Dames 1:

Het grootste succes uit de geschiedenis van BZC Brandenburg is het gouden dames 1 (Golden Girls) team die in 1992 de Europacup 1 in de hol van de leeuw won. Ze treden nog 1 keer aan tegen het nieuwe damesteam. (G)OLD VS. NEW

18.45 uur         Vaarwel Oude bad – Welkom Nieuwe bad

Van het oude zwembad nemen we afscheid en wandelen we een kort stukje richting het nieuwe zwembad. Daar zullen we samen onder het genot van een welkomstdrankje & hapje een oud& nieuw proost uitbrengen. Na afloop sluiten we de rest van de avond in en nabij clubhuis de 5eperiode af.

19.30 uur         Opening buffet Chinese rijsttafel (in en nabij clubhuis de 5eperiode)

Aan lange tafels met banken kun je aanschuiven en genieten van het rijsttafelbuffet  en oude koeien uit de sloot halen.

  1. Uiterlijk 26 augustus dien je 10€ per persoon overgemaakt te hebben als bijdrage aan de kosten van de rijsttafel (zie betaalinstructies onder het kopje kosten eten en drinken’) Drankjes haal je aan de bar en reken je daar af.

21 uur              Voetjes van de vloer met DJ en/of napraten

Oude en nieuw mixen gaan door elkaar en zo kunnen de voetjes als vanouds van de vloer! En de bar is open!!!

24 uur              Einde Back to the future: Afscheid oude en op weg naar nieuwe tijden!!!

Geniet van de zomer en graag tot ziens op zaterdag 31 augustus voor de laatste keer in Combibad Brandenburg. We zien je graag terug bij BRANDENBURG BACK TO THE FUTURE.

Zomerse groet
De feestcommissie????????

OPROEP

Help zoveel mogelijk (oud)-leden en betrokkenen uit jouw tijd te motiveren ook te komen. Is leuk voor jezelf maar ook  hebben we helaas niet van iedereen emailadressen (gebruik bijv. facebook , linkedin etc). Maak ook gebruik van Facebook BZC Brandenburg om je vrienden te laten weten dat je ook naar het afscheidsevent van oude zwembad gaat.